Analoog werk

 

Zo schrijf ik ook: in een schrift, op de bank, leuke man op het andere eind van de bank, journaal kijkend, converserend. Dit is het werk van gisteravond. + nog meer bladzijden. En als je denkt dat het lelijk geschreven is, dan moet je de bladzijden eens zien die ik forenzend volschrijf – alleen als ik een zitplaats heb.

Pst: dit is authentiek romanmateriaal, nog niet eens uitgetypt. Niet doorvertellen.

 

Michelle van Dijk, 18 maart 2011


Een reactie op “Analoog werk

  1. Wat leuk, dat doe ik ook, maar dan dagboeken, digitaal en analoog. Mijn nageslacht heeft er een hele kluif aan al die ‘memoires’. Ik heb een speciaal dagboekhandschrift (strip-type Fokke&Sukke) dat houd ik al jarenlang vol, pagina na pagina, boekje na boekje, ik koop mooie dagboekjes zoals Peter pauper en Paperblancs, dat is onderdeel van de pret.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.