Lamoer – de Gong

Ik las voor in ‘De Gong’ van Lamoer. Elk moment kon er een leipo opstaan die mijn prachtige verhaal bruut onderbrak met de gong. Dat gebeurde natuurlijk ook, drie zinnen voor het einde. Lullig voor de rest van het publiek, toch? Dus: hieronder de laatste drie zinnen. En een foto voor wie er überhaupt niet bij was.

Michelle van Dijk

Lees de laatste drie zinnen (vooral interessant als je de eerste 97% van het verhaal ook al gehoord hebt…)

Het geld was op en de drank had zijn werking gedaan: tijd om naar huis te gaan. Half elf weer bij mij, siste Marit. Ik sprong bij Alex achterop de fiets, keek op mijn horloge en zag dat ik nog exact zes uur de tijd had om ontmaagd te worden.

 

Michelle van Dijk, 1 april 2011


2 reacties op ‘Lamoer – de Gong

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.