The ultimate romance

Er staan te weinig goede verhalen online, of ik kan ze niet vinden. Maar deze tekst van Jeanette Winterson heb ik al zeker vier keer gelezen. Elke keer blijf ik hangen op een andere zin, want ze schrijft zulke mooie zinnen. Dus lees het hele verhaal All I Know About Gertrude Stein, het is mooi.

I do very badly without a lover. I pine, I sigh, I sleep, I dream, I set the table for two and stare into the empty chair. I could invite a friend – sometimes I do – but that is not the point; the point is that I am always wondering where you are even when you don’t exist.

Love is an ecosystem like any other. You can’t drain it and strip- mine it, drill it and build over it and wonder where the birds and the bees have gone.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.