Schrijven is dansen

Soms zegt iemand: is dat één zin? Hoort daar geen punt of komma? Nee. Lees het maar voor.

Ik schrijf op ritme. Als ik niet altijd zo verschrikkelijk veel woorden kwijt moest, was ik waarschijnlijk dichter geworden. Bij het herlezen en herschrijven schrap ik en vul ik aan om het ritme beter en beter te maken. Punt of komma of witregel, woorden erbij en woorden weg. Schrijven is dansen, je moet de maat voelen.

Ik lees graag voor. Niet vergeten, oké? Als m’n boek uit is, lees ik het graag aan jullie voor.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.