Met het oog op morgen

Vanavond het vervolg op mijn blog over literatuuronderwijs (‘volgens mij gaat het best goed’) in Met het oog op morgen. In gesprek met Aleid Truijens, die vóór een nieuwe literaire canon is omdat niemand nog voor zijn lol boeken leest. Tussen 23.00 en 0.00 op radio 1.

Hoe zorg je voor een goede basis aan literaire kennis zonder daarmee voor eeuwig het leesplezier van de scholier te verpesten, dat is zo’n beetje de vraag. Wie het gouden ei gevonden heeft (flauwe woordgrap) of het grondig met me oneens is (wel eerst blogje lezen of naar de radio luisteren), mag dat natuurlijk hieronder kwijt.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.