Vers verhaal 5

Neem de elastische band in je handen en houd die horizontaal op borsthoogte. Rek de band uit zo ver je kunt. Drie tellen vasthouden, dan weer loslaten. Herhaal.

Ze deed de oefeningen in haar kantoortje. Haar handen roken naar rubber.
Dit was de goedkoopste diagnose die de bedrijfsarts had kunnen bedenken. ‘Je hebt RSI,’ zei hij na een gesprek van nog geen tien minuten.
‘Ik doe even een paar oefeningen voor. Je moet elke twee uur een rondje lopen. En je toetsenbord gebruiken.’ RSI, dus je bent niet overspannen, niet depressief, je bent ook niet gek, gestoord of schizofreen, zelfs niet een zwaar chagrijnig, hypochondrisch en ongesteld zeikwijf en als je dat allemaal wel was: daar hebben we geen geld voor, dus jij kunt nog prima hele dagen werken.

Klik op de link hieronder en lees het verhaal ‘Rubber’ helemaal. Ik las het verhaal zaterdagavond voor op Geen Daden Maar Woorden Den Bosch. Het verhaal, uit de verhalenserie FIJNGEDRUKT, is ook verkrijgbaar in fijngedrukte oplage (zie foto!). Mail me als je zo’n collector’s item wilt! Ze kosten één euro of wat de gek ervoor geeft.

Rubber

P1050313


3 reacties op ‘Vers verhaal 5

  1. Hallo Michelle,

    Binnenkort breng ik mijn eerste gedichtenbundel uit. Ik had zelf de naam Vers Verhaal voor mijn gedichtenbundel bedacht, maar nu zie ik dat jij die titel ook gebruikt. Vind jij het erg als ik dezelfde titel gebruik voor mijn gedichtenbundel of geef jij toestemming?

    Met vriendelijk groet
    Marjanka Dunnewold

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.