Quote Darko: opgefokt

Als ik nu met Janna door de stad loop, de stad met de hoogste gebouwen van Nederland, zie ik alleen maar de mensen. Ik zie hoe de mensen naar haar kijken, ik zie hoe de mensen naar ons kijken. Ze willen haar, ja echt, dat zie ik wel, ze willen Janna veroveren, maar ik laat niet los wat ik heb, ik word al boos als ze zo kijken, ik laat het niet gebeuren. En Janna zegt dan: ‘Wat is er? Je lijkt zo opgefokt.’ En dan moet ik altijd lachen, want Nederlanders weten het zelf niet, maar opgefokt is een gek woord.

 

Vind je m’n blog leuk? Zou je meer willen lezen? Geef me een duimpje en steun Darko’s lessen, mijn ‘boek in wording’. Klik, lees, duim en deel!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.