Actie op literatuuromtezoenen.nl

Onlangs startte ik de website http://www.literatuuromtezoenen.nl, speciaal voor leerlingen en leraren Nederlands en alle andere leesfans. De site geeft korte, leuke tips voor alle soorten lezers, er zijn weinig regels, alles mag als het maar van oorsprong Nederlandstalige literatuur is. Nu is er een winactie die niet voor iedereen is, maar alleen voor leraren Nederlands… nou, een CKV-docent kan er misschien ook wat mee.

Lees er alles over op de site zelf (KLIK!). Er valt niet alleen een mooi boek te winnen (Bloemkool uit Tsjernobyl van Roman Helinski), maar ook het toffe t-shirt dat ik hieronder show… binnenkort komen er ook nog meer t-shirts op de site. Als je dus vindt dat ik weinig op m’n eigen site ben, dan is dat omdat ik t-shirts verzin met m’n vriendje. Literatuur = fun! Om te zoenen!

SAM_1496


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.