Harry en ik

Of ik een stukje wilde schrijven voor Metaal, tijdschrift voor Leidse neerlandici. ‘Tuurlijk,’ zei ik, ‘als je me op de pagina zet met een bekende schrijver.’ Zodat voortaan iedereen aan mij denkt als ze aan Harry Mulisch denken. En vice versa. Dat kan nooit kwaad, denk ik.

Vandaag nog zei een collega tegen mij ‘Ik heb een vraag voor jou, als neerlandicus’ – het was een hele moeilijke vraag.

Voor alle fans, Leienaren, neerlandici: op zaterdag 25 juni vertel ik alles over mijn blog & boek & letteren online op de alumnidag. In Leiden natuurlijk, en er komt vast nog meer info op de website van Siegenbeek – ik ben niet de enige spreker, de hele middag staat in het thema van nut en nadeel van de digitale letteren. Dus gewoon komen kijken.

 

Michelle van Dijk, 21 april 2011


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.