Kort

Ik vond het altijd heel belangrijk: lekker achter je bureau kunnen zitten. Verantwoord lekker, bedoel ik. Dat je na een paar uur, een hele werkdag, een hele werkweek, nog steeds lekker zit. Ik schreef mijn scriptie, ik schreef in de avonduren en deed twee dagen per week nogal rsi-gevoelig werk (dtp). Dus toen ik voor het eerst wat geld verdiende met een schrijfopdracht, kocht ik er een goede bureaustoel van. Ik heb ‘m nog steeds. Maar ik zit niet meer altijd zo verantwoord. Ik zit in kleermakerszit op de bureaustoel, bijvoorbeeld. Of ik lig op m’n buik op de bank en de laptop staat op een tafeltje dat ik ernaartoe trek, zoals nu. Dit is niet ergonomisch verantwoord. Daarom is dit blogje ook zo kort.

 

Michelle van Dijk, 5 juni 2011


Een reactie op “Kort

  1. In de waan van de dag zit ik meestal op het randje van mijn bureaustoel, da’s heel on-ergonomisch vertelt mijn onderrug mij regelmatig. Mindfullness oefening: goed zitten, zou voor mij niet verkeerd zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.