Logboek Lieren 7

Grote Vakantie. Minder online, meer buiten. Minder schrijven, meer lezen. Minder woorden, meer foto’s. Ik heb twaalf boeken bij me en ik betwijfel of dat genoeg is voor vier weken. Dit is de eerste (en ik heb ‘m al uit).

 

Michelle van Dijk, 3 juli 2011


2 reacties op ‘Logboek Lieren 7

  1. Tip: e-reader! Niet ter vervanging van ´echte boeken´, maar om nooit meer zonder een boek te zitten. Ik heb hetzelfde probleem in vakanties, maar weiger om een heel zware tas boeken mee te zeulen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.