Je ziet er superlekker uit

In Mijn dagboek van Bridget Jones zou ik vandaag schrijven over mijn verjaardag. Over hoe mijn dochter over mijn feestjurk (alleen handwas) kotste en hoe ik rond half vijf vannacht door de stad liep omdat m’n zus ervandoor was gegaan met mijn fiets- en huissleutels.

In de kroeg was ook een meisje dat haar twintigste verjaardag vierde. We feliciteerden elkaar en zij zei dat ze niet geloofde dat ik dertig was. Ja, dat zei iedereen vannacht, maar het typische is dat niemand dat tegen haar zei, dat alleen het noemen van het getal 30 blijkbaar verplicht tot het uitspreken van zulke beleefdheden (maar was het wel zo beleefd van die ene jongeman om te zeggen: ‘Neeeh je bent geen dertig. Je ziet er superlekker uit. Ik zou je zo voor mijn vriendin inruilen.’)

Hoe dan ook. Alles is goed gekomen. Mijn zus geloofde niet dat ik deze foto op mijn blog zou zetten. Daarom doe ik het maar wel. Vandaag geniet ik van de kleine successen in mijn leven. Dat ik m’n lenzen in één keer goed inzet. Dat ik het douchescherm gefixt heb. En dat was het weer.

Ik ga mijn fiets ophalen in de stad.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.