Google zegt: x of y eerst?

Bloggen brengt je veel moois. Lieve reacties. Een boekcontract. En: de statistieken. De bezoekcijfers, maar het allermooist: de zoektermen. Pure poëzie. Veel mensen stellen Google vragen. Of ze gooien een probleem in de Google (Bush & the Google, check dit filmpje) en verwachten dat er een oplossing uitkomst. Dat is op zich nog niet zo erg. Treurig is het, dat ze dan per ongeluk op mijn blog komen. Weinig antwoorden voor levensvragen hier. Maar ik ben de beroerdste niet. Ik zal de mooiste zoektermen uitputtend beantwoorden. En vandaag is dat: x of y eerst?

Heel goed. Stelt u mij maar vragen over wiskunde. Ik voel me namelijk diep beledigd door de volgende zoektermen:

  • schrijven over seks michelle verheij
  • glijbaan schoonmaken
  • ik heb altijd zin zei ze
  • kus me daar
  • dode muis in afwas
  • en: ik heb lijken in mijn kast – nou en? Wat heb ik daarmee te maken? En hé, ik heb ook lijken in mijn kast, maar hoe weet Google dat?

Nog even snel en dan stop ik ermee, antwoord op twee urgente kwesties die mij ook via Google voorgelegd werden:

  • Hoeveel verdient Richard Gere? Hij is netto 40 miljoen waard. Netto hè. Dat je ’t weet. En het fijne van bloggen is dat ik deze info helemaal niet hoef te verantwoorden.
  • Kan je op zo’n whiteboard waar je foto’s op kunt hangen schrijven? Ja. Met een whiteboardstift. Dus niet, ik herhaal niet met een flipoverstift of permanent marker. Mocht je dat geintje toch per ongeluk geflikt hebben, dan is dit de simpelste oplossing: schrijf met een whiteboardstift over de woorden heen. Daarna uitwissen. Echt. Met een pen of krijtje kun je trouwens ook niet op een whiteboard schrijven. En schrijf verder niet met een whiteboardstift, danwel flipboardstift, pen, schoolbordkrijtje of permanent marker op een digibord. Dit is allemaal wél echt waar. Zelf uitgeprobeerd.

Enneh, x- of y-as eerst, bedoelt u niet: x- of y-as verticaal? De x-as is horizontaal, de y-as verticaal. Zoek het verder maar uit met Wikipedia. Ik schrijf immers alleen maar over zoenen en seks.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.