Desperado

Het is zomervakantie. Overdag ben ik moeder en ’s avonds werk ik aan mijn boek. Met muziek aan. De komende blogjes zijn plaatjes/praatjes uit de soundtrack of my life. Klik maar op het plaatje en dan hoor je ze ook :).

Vorig jaar was ik alleen op trip in Berlijn. Ik liep rond in Tacheles. Ergens op de bovenste verdieping verkochten kunstenaars hun rotzooi. Je leven is net een commercial als je een ruimte binnenloopt en er begint zo’n muziekje. Dat gebeurde daar en het was Johnny Cash. Natuurlijk.

Don’t your feet get cold in the winter? (Ja!)

Als je op ‘Desperado’ googlet, vind je 100x Antonio Banderas. Maar deze is wel leuk. Let op de tekst bovenin: His Are Killer’s Guns… He Is An Outlaw… But He Is a Man. Begrijp ik niets van.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.