Slappe thee

Hoi mam,

Bedankt voor je tips over de aardige mannen. Ik zal beter opletten. Ik kijk nu vooral naar aardige vrouwen.

Had ik al verteld dat ik op tv ben geweest? Ik weet niet wanneer en op welke zender. Maar goed, er was een cameraman op het strand. Hij filmde vooral vrouwen en maakte even een praatje. De vrouwen praatten graag met hem, want hij had een camera. Mensen doen alles als je ze het gevoel geeft dat ze belangrijk zijn, belangrijk genoeg om gefilmd te worden.

Hij zei tegen mij iets in het Frans. Ik zei dat m’n Frans niet goed genoeg was.

‘Why do you like to read on the beach?’

‘I like to read,’ zei ik.

Ik dacht aan Being there en de tuinman in dat boek die altijd zei: I like to watch. De tuinman had geleerd hoe het leven in elkaar zat dankzij de televisie; soaps enzo. Toen hij per ongeluk in een echte seksscène terecht kwam, zei hij ook: I like to watch. Ken je dat boek?

Ik weet niet of ik wel echt op tv ben geweest. Misschien was de camera gewoon een versiertruc, zijn openingszin: ‘Mag ik je filmen terwijl je je benen insmeert / een ijsje eet / het water inloopt / een boek leest /topless een sudoku doet, want dat doe je zo mooi.’

Over topless gesproken, weet je dat de Franse vrouwen de dunste van Europa zijn? Ze zijn klein en plat, als schrootjes hout. Als je hun borsten zou vergelijken met theezakjes, zou het een slappe bak thee worden.

Maar nu terug naar m’n boek. I like to read. Als je me op tv voorbij ziet komen, laat je de band dan even meelopen? Bisoutjes!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.