Ondertussen in het witte huis

Alle muren zijn wit in dit huis. Alle plafonds ook. De vloer ook – behalve in de badkamer, waar een oude, vervaagde granito vloer met niet weg te poetsen roestvlekken misschien wel het oudste onderdeel van dit huis is. De deuren zijn wit, de koelkast is wit, de bank is wit. Ik vind dat fijn. Sommige mensen vinden het misschien saai. Dan moet je maar op de wc gaan zitten. Daar mag je op een mooi, groot, donkergrijs vlak poëzie schrijven. Niet te lang blijven zitten, er zijn meer mensen die hier met hoge nood hun zinnen willen vormen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.