Stemmen in < 100 woorden

De VVD’ers flyeren vandaag bij het station. Eerder vonden ze de treinreiziger niet de moeite waard. Forenzen per trein is een linkse hobby. De VVD’ers delen flesjes drinken uit. In Afrika zou het woord ‘omkoping’ kunnen vallen. Ik laat me niet omkopen, ik heb al strandballen, frisbees, lolly’s en ballonnen van alle andere partijen.

Er staat een lange rij bij het stembureau op het station. Mensen spelen met hun telefoon om de tijd te doden. Ze twitteren: In de rij voor de democratie 😉 of versturen een foto met commentaar: vet lange rij, kunnen ze geen koffie komen brengen?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.