Gebed zonder einde: manuscript gestrand

De werktitel van mijn manuscript was bij versie 9 inmiddels Gebed zonder einde geworden. Nu is er wel een einde, maar het gebed is niet verhoord: het manuscript is gestrand. Het wordt niet (niet bij deze uitgever / niet in deze vorm / helemaal niet) uitgegeven.

Nu zou ik er misschien niet zo snel over berichten als ik zelf nog wat hoop had op een goede afloop, maar na een jaar herschrijven vind ik het wel mooi geweest: ik begin aan iets nieuws. Dus: wordt vervolgd. Blijf mijn blog lezen.


5 reacties op ‘Gebed zonder einde: manuscript gestrand

 1. Michelle, ik ben er zeker van dat je een goede roman kan schrijven en was er oprecht nieuwsgierig naar,
  maar ik vindt dit een dapper besluit, Atlas is een mooie naam op je CV maar het laatste jaar zijn ze
  met de vele koerswijzigingen behoorlijk afgegleden…..
  Veel succes in 2013….

  Like

 2. Jemig dat had ik niet verwacht. Ik heb je manuscript met heel veel plezier gelezen en had uiteindelijk graag tot de eerste lezers willen behoren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.