Extreme moeders in < 100 woorden

De discussie over rawfoodkid Tom Watkins wil maar niet stilvallen; vandaag plaatste de Volkskrant een brief van zijn grootouders. Heel ingewikkeld is de zaak niet; in Nederland mag je je kind te eten geven wat je maar wilt, ideologieën bijbrengen zo je maar wilt, maar er is een wet waar moeilijk aan te ontkomen is: in Nederland leer je op school. This is not America. En volgens mij is dat goed. Volwassen worden is leren omgaan met een wereld die anders is dan thuis. Leren kiezen zonder extreme moeders erbij. Het gaat niet over eten. Het gaat over loslaten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.