Mannen met baarden

Wat lopen er tegenwoordig toch veel mannen rond met haar op hun gezicht. Wanneer een man zijn hele gezicht dicht laat groeien, kun je niet meer zien hoe hij eruitziet. Misschien doet hij het daar nou net om. Hij wil niet dat je het ziet.
Dan is er nog het wasprobleem. Wanneer die behaarde apen hun gezicht wassen, moet dat net zo veel werk zijn als voor jou en mij om het haar op ons hoofd te wassen. Dus zou ik wel eens willen weten: hoe vaak wassen die baardapen hun gezicht?

beards

Voor wie het nog niet wist: Roald Dahl was een visionair. Lees wat hij schreef over mannen met baarden in De Griezels. Lees wat hij schreef over ouders, over kinderen en televisiekijken in Sjakie en de chocoladefabriek. Ik lees mijn kinderen 1000x liever Roald Dahl voor dan Geronimo Stilton, maar zij hebben hier ook nog een stem in en de muis wint het elke keer. Nou ja, dan lees ik het toch zelf?


2 reacties op ‘Mannen met baarden

 1. Hoi Michelle, dit vindt ik een goede oudejaarsbak,,,,je vraagt om
  commentaar natuurlijk nou die krijg je van een haast levenslange baardaap,,,,,om met het laatste te beginnen, Dahl was kale een griezel
  die niet eens een baard KON laten staan en IK WAS MIJN BAARD
  ELKE DAG, heel eenvoudig net als tandenpoetsen….
  Een gelukkig 2013 met veel schrijfsels……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.