Roze boeken

Ik heb mijn boekenkast onderzocht. Er staan hele goede roze boeken in. Boekhandels zouden vaker op kleur moeten aanbieden. Ziet er veel gezelliger uit dan de drie delen Vijftig tinten grijs. Maar geen zorgen, zolang de gewone boekhandel het niet aandurft, kun je naar Jaysworld Vintage Book Decor om stapels boeken op kleur te kopen. Boeken op kleur sorteren

Vind je dat boeken door een sortering op kleur ontheiligd worden? You can never tell a book by its cover? Het kan nog wel erger. Als je namelijk een mooi boekenwandje op, noem ’s wat, een deur wilt maken, waar eigenlijk helemaal geen boeken op/in passen, kun je hier de ruggen van boeken bestellen. Jawel, authentieke ruggen, de rest is eraf gehakt.

John Irving zegt in een recent interview dat hij niet weet of hij nog wel schrijver zou worden als hij nu twintig was. Romans worden niet meer zo gewaardeerd, zegt de schrijver die er drie huizen van heeft kunnen kopen. Ik geef hem ongelijk. Romans worden hogelijk gewaardeerd. Als behang.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.