11 mei, Den Bosch: GDMW

Komt dat zien/horen: op 11 mei lees ik voor op het Geen Daden Maar Woorden Festival in de Verkadefabriek in Den Bosch. Voor alle fans. En als je toch in de buurt bent/woont, GDMW zoekt nog vrijwilligers. Ik zoek nog oppas & vervoer, maar tof gaat het zeker worden.

Subtiele correctie op de info op gdmw.nl; de productiedatum van Mij zal niets gebeuren is voorlopig onbekend. Maar zoals mijn lieve vrienden bij Passionate me al veel langer geleden eens zeiden (ik houd immers het record van niet-snel-debuteren-na-het-winnen-van-Write-Now!) : ‘Wat in het vat zit, verzuurt niet.’

gdmw4


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.