Bootylicious in < 100 woorden

Zomerweer. Rokers komen uit donkere pishoekjes tevoorschijn en tieners springen het veld op voor buitengym. De meisjes dragen korte broekjes van een dunne stof. Op de billen staat: Bootylicious of Sexy and I know it. Ik herinner me mijn gymjaren als jaren in driekwart leggings, lange trainingsbroeken of afgeknipte, wijde legerbroeken met oversized T-shirts. De gymleraren stelden toen een verbod in op lange broeken; dat waren geen gymkleren. Zouden er nu scholen zijn die de Bootylicious verbieden?

bootylicious


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.