Vers Beton Live: a.s. woensdag!

Woensdag 12 juni presenteren Vers Beton en BAR de tweede editie van hun gezamenlijke talkshow. Net als bij editie #1 passeren er drie actuele, Rotterdamse onderwerpen offline de revue die eerder online discussie teweeg hebben gebracht. Plaats van afspraak is BAR, Schiekade 205 te Rotterdam. Aanvang 20 uur, toegang gratis. De presentatie is in handen van Vincent Cardinaal en Floor Margarita Cornelisse.

We duiken in de controversiële Rotterdamwet. Wethouder Karakus wil de Rotterdamwet verlengen en uitbreiden om wijken ‘sociaal beheersbaar’ te maken. We praten onder andere met criminologe Gwen van Eijk die eerder op Vers Beton betoogde dat de Rotterdamwet een voorbeeld van ‘principle free-politics’ is. Ook is schrijfster Michelle van Dijk te gast, die stelt dat Rotterdam mensen gevangen houdt in stereotypen.

vers beton


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.