We hadden zo’n gelijk altijd, maar ja we zeiden niets

Throwback Thursday? Dan hier een iets ouder interview, dit schreef ik in 2002 (!) voor Passionate.

Als je ouders elkaar in een Hawaii-orkest hebben ontmoet, ben je voor het leven getekend. Je kunt dan niet anders dan muzikant worden. Erik de Jong (1961) heeft na vele verschillende ervaringen in de muziek nu zijn draai gevonden als Spinvis. En met succes: zijn recente debuut cd werd zeer goed ontvangen. Op Spinvis tref je afwisselende, melodieuze nummers aan met soms bizarre teksten. Maar ook realistische teksten en swingende popsongs. Dit alles gecomponeerd op een zolderkamer in Nieuwegein, met talloze instrumenten en één computer. Knippen en plakken, of is het toch wel meer dan dat? Spinvis is in principe geen optredende act, maar op Geen Daden Maar Woorden 2002 is hij voor het eerst live in actie te zien.

Lees verder op Passionate Platform.

PPErik de Jong @ Fred Ernst 2002


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.