Throwback Thursday: de schoolfotograaf

 

schoolfoto michelle van dijk 1999

 

Als brugpieper had ik een beugel waarmee ik niet kon lachen. Mijn mond kon niet eens dicht. In klas twee, drie, vier en vijf keek ik zo boos naar de fotograaf dat je er nu nog bang van zou worden. Hierboven zie je klas zes. Mijn moeder zei bij deze foto: ‘Het lijkt net of je geen kleren aan hebt!’ Tja. Alles voor een goede foto.

Nee, dan de fotograaf die me een paar weken geleden op de foto zette. Hij dwong me om ‘koekie’ te zeggen. KOEKIE! Alles voor een goede foto.

 

schoolfoto michelle van dijk 2013

 

Nummer 11 van de Lofzang op het onderwijs: je mag elk jaar op de schoolfoto. KOEKIE!

 


2 reacties op ‘Throwback Thursday: de schoolfotograaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.