#bucket list in < 100 woorden

Deze week ben ik naar twee literaire avonden geweest, dus ter compensatie kocht ik een Viva. Daarin las ik allerlei interessants in zinnen van minder dan zeven woorden. In het blad trof ik twee keer de bucket list aan (het noorderlicht zien; naakt in Viva). Die list kende ik ook al van toffe lijstjes op Facebook.

Wat een geëmmer, dacht ik. Je mag best iets willen, durven of dromen als je niet kunt leven met alledaagse sleur – dat doen we allemaal. Maar noem het geen bucket list. Dat maakt al die grootse dromen (eh naakt in de Viva) zo alledaags.

The Bucket List
De film The Bucket List (2007) maakte het begrip ‘bucket list’ populair.


Een reactie op “#bucket list in < 100 woorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.