Lopend vuurtje – Gordon

Vandaag in de Volkskrant: hoe het nieuws over Holland’s got Talent en Gordon’s lompe grappen eerst niet echt werden opgemerkt (hier wel), totdat het internationaal nieuws werd. Met verwijzing naar mijn berichten.

Gordon in Holland's got Talent en Volkskrant

Waarom werd het pas later nieuws? Is iets pas nieuws als Amerikanen er een mening over hebben? Of, dat ging toch ook wel even door mijn hoofd, voelen kritische linkse journalisten en columnisten zich te goed om naar Holland’s got Talent te kijken…?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.