Overal blubber!

In het hart van de Hoeksche Waard ben ik wel eens smerig onderuitgegaan in de modder. Het gebeurde zo: ik was met mijn kinderen op recreatieoord Binnenmaas. Je vindt daar een speeltuin, een kinderboerderij, een zwembad en een tiental gereformeerde families die, aan het uiterlijk te zien, bij nader inzien misschien één familie zijn. Ze komen met koelboxen en opklapstoeltjes, de jongens gaan voetballen, de meisjes wandelen. Ach ja, mensen kijken, dat is ook een hobby van me.

Wat heeft dit te maken met mijn huizenjacht? Lees het op Stadslog!

 

Wil je meer lezen over mijn huizenjacht? Bekijk ook:

Inductiekoken, tsss…

West is het nieuwe Noord

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.