Binnenkort te koop: Reisideeën

Op 4 mei presenteer ik in Groos een klein en bijzonder boekje: Reisideeën. Eerst vertel ik jullie wat het niet is: het zijn geen reistips. Het zijn ook geen ideeën die ik heb opgedaan tijdens mijn laatste reizen rond de wereld. Maar het zijn wel ideeën die ik had tijdens het reizen.

Ik reis namelijk (bijna) elke dag en dat doe ik al sinds 1993. Forenzen is een soort mediteren, als je het goed doet. En ik deel graag mijn meditaties met jullie. Handgeschreven, dichterbij mij kun je in woorden niet komen. Dat is het boekje Reisideeën. 4 mei in Groos dus. Tot die tijd elke dag een tipje van de sluier.

Vandaag: de fotoshoot voor de achterflap – op Rotterdam Centraal. Het moeilijkste onderdeel van dit hele project, want er waren twee kinderen bij. De achterflapfoto staat hier nog niet bij!

 

IMG_0050

IMG_0078

IMG_0101


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.