Presentatie Reisideeën

Was je er vandaag niet bij? Nog één voorpublicatie dan plus een foto en dan verwacht ik dat jullie naar Van Gennep rennen om óók een exemplaar van Reisideeën te kopen. (Er zijn er maar 100…! …te koop voor € 4,50 per stuk.)

Groos op Zondag Michelle van Dijk A(5)
Foto van Leon ten Berge

 

Fragment Reisideeën

Achteruitreizen is per definitie ongewenst. Het kan je duizelig en misselijk maken en de vraag is altijd of je komt waar je moet zijn.

Ik passeer het kantoor van een groot telecomkantoor. In het verleden had het bedrijf de naam van mijn geheime minnaar. Zijn naam stond in grote letters op het gebouw, alsof de stenen en lichtletters mijn gedachten hadden geraden.

Ik reisde met mijn minnaar langs dat gebouw en hij zag wat ik zag: dat liefde wel degelijk in namen en letters plaatsheeft, dat mijn wangen rood werden van zijn naam alleen al.

Nu zijn er andere namen en andere geliefdes, maar toch kijk ik elke keer of het gebouw verraadt wat ik zelf nog niet durf te zeggen: mijn liefde is voor jou, voor jou, voor jou.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.