Zussendebuut: Eva en Renee Kelder

Bored to Death book club organiseert met Boekhandel v/h Van Gennep een avond voor het duo-debuut van de zussen Eva en Renee Kelder. 5 juni in De Machinist in Rotterdam, wees erbij! Ik interview de zussen en ik beloof nu alvast dat het een boeiende avond wordt.

Ik schreef al eerder over Eva Kelders roman Het leek stiller dan het was. Ik vond het een heerlijk boek en op deze avond zal ik Eva alles vragen over deze bijzondere coming-of-age-roman. Maar terwijl Eva in fictie schreef over volwassen worden, schreef haar zus Renee autobiografisch over haar echte coming-of-age: De parttime-junkie gaat over haar ervaringen als drugsverslaafde. ‘Ik blokte de gedachte dat het ook anders had af kunnen lopen. Zoals ik ook continu de gedachten aan mijn familie blokte. Dit was een ander leven. Ze zouden het niet begrijpen en ik had het niet uit kunnen leggen.’

 

Eva KelderRenee Kelder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Renee en Eva zullen hun eigen, maar ook zeker elkaars boeken met ons bespreken. Hoe kijken ze terug op die voorbije jaren, hoe kijken ze nu naar hun schrijfwerk? Ook zal Veelbelovend er zijn om live de titelsong Parttime Junkie te spelen! Natuurlijk is er verder ruimte om vragen te stellen en de boeken met elkaar te bespreken. (Oh, heb je de boeken nog niet allebei gelezen? Dat geeft niet. Je kunt de boeken ter plekke kopen, laten signeren en achteraf lezen.)

Entree is €5,- en voor Bored to Death book club members €3,-. Kaartjes hoeven niet vooraf gekocht te worden, maar je kan wel alvast een plek reserveren via boredtodeathbookclub@gmail.com. Ik zie jullie daar!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.