Boeken!

Onlangs verschenen twee teksten van mij in boekvorm. Hoera! En: koop deze boeken, want ze zijn zeker de moeite waard.

20150405_105213

Zin en waanzin is een selectie van de beste verhalen uit de schrijfwedstrijd van Literair Werk. Ik stond op deze shortlist en mijn verhaal ‘Sensory overload’ is dus in de bundel te lezen. Daarnaast natuurlijk nog andere mooie verhalen, waaronder dat van de winnaar Rob Verschuren: ‘Vrolijk knallen de bomvesten’. Klik hier om Zin en Waanzin te bestellen.

1000% Rotterdams is een heerlijk Rotterdams boek dat het beste van Stadslog.nl bevat. Als je Stadslog.nl nog niet kent, zou ik eens beginnen met dit boekje, want 1000% Rotterdams is zo divers en gek als de stad zelf is. Daarna wil je geen verhaal van Stadslog meer missen, maar dat hoeft ook niet, want Stadslog is nog altijd vooral een online podium. Ik schreef voor Stadslog een paar columns over mijn huizenjacht, en een daarvan staat in dit boek. Klikken en kopen!

Ik werk ook aan mijn eigen boek. Klik hier voor meer info en steun me met een duimpje.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.