Bakfietsen naar de Bakkerij!!

‘Hallo lieve mensen, aanstaande vrijdag is het weer zo ver: de HavenloodsLive in Studio de Bakkerij. Mijn eigen talkshow waarin ik de mensen ontmoet achter het nieuws uit de Havenloods.

En deze maand ga ik het met mijn gasten hebben over ‘Wonen’. De krant stond er namelijk bol van. Hoe blijf je als oudere wonen in je eigen wijk? Hoe kan je als stad jonge gezinnen aan je binden? En wat als je niet meer kan blijven in het huis waar je woont?

Daar ga ik het met heel wat Rotterdammers over hebben. Zo komt Michelle van Dijk als rasrotterdammer vertellen waarom zij een fel tegenstander is van de ‘Bakfietswijken’.

Het Ukelele paradijs moet per 1 juni haar deuren sluiten, ik wil ze graag vragen waar ze in de toekomst gaan ‘wonen’. Wie weet willen ze nog wel een heerlijk afscheidsdeuntje voor me spelen. Ook komt er een vriendin van het Pluspunt langs om te vertellen hoe je als oudere veilig kan blijven wonen in Rotterdam. Natuurlijk ben ik benieuwd wat zij daar allemaal aan doen. En er komen nog veel meer lieve gasten bij me op de bank. Kortom, het wordt weer een prachtige avond! Komt u ook, ik heb de thee en koekjes al klaar staan!

Morgen in Studio de Bakkerij, Bergweg 283, Rotterdam. Kom ook, met of zonder bakfiets!!

 

Havenloods live

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.