Trouwen is zooo gay

Deze week promoot ik het werk van anderen, omdat er zoveel moois buiten mijn website te vinden is. Natuurlijk wil ik nog steeds support voor mijn eigen werk, dus als je HIER nog niet GEKLIKT hebt, dan moet je dat even doen. 

Vandaag in the picture: vanStijl. een Rotterdams, creatief en veelzijdig communicatiebureau dat veel meer maakt en organiseert dan je zou verwachten van zo’n bureau… Maar bekijk dat zelf even op de website (KLIK) en koop dan gelijk zo’n kek shirt!

 

shirt gay marriage

 

Ik heb geen aandelen in Van Stijl, maar mijn vriend werkt er en hij maakt alleen maar mooie dingen. Dat moet je toch even weten. Iedereen wil wel eens iets moois in zijn leven. 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.