Frontaal editie #1

Ik ben superblij dat ik nu eindelijk kan vertellen dat in september in Rotterdam een nieuw literair programma start: Frontaal. De eerste editie is op zondag 20 september in WORM. Vanaf die zondag verwacht ik jullie allemaal maandelijks in WORM om te luisteren naar boeiende schrijvers en dichters.

Frontaal

Frontaal wordt georganiseerd door Robbert Meijntjes, Lianne Collignon en Sacha Boom. Robbert startte een paar jaar geleden al met de Nieuwe Tsjechov en het vervolg daarop heette ook al Frontaal; maar het podium van toen heeft een flinke upgrade gehad en mag vanaf nu gerekend worden tot de literaire activiteiten in de stad die je absoluut niet mag missen.

Meer info vind je op de site van Frontaal en dan zie je misschien ook dat ik 20 september op het podium mag staan, wat natuurlijk een grote eer is. Het is pas in september, ik heb nog geen idee wat ik ga lezen, wie de Grote Gast is en wat de andere schrijvers zullen lezen: maar het programma is zeker de zes eurootjes waard. Ik zie jullie daar.

 

Wil je nu al meer weten over mijn schrijfwerk? Klik en lees over Darko’s lessen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.