De rode jurk

Zondagmiddag las ik bij Frontaal ‘De rode jurk’ voor, een hoofdstuk uit Darko’s lessen, het boek waar ik nu al ruim een jaar uit werk. ‘De rode jurk’ is niet online te lezen, helaas… ik kan zeggen dat het bij de bezoekers van de allereerste en supergave editie van Frontaal wel in de smaak viel. Wat een geweldig publiek!

Op Stadslog kun je een recensie lezen van de eerste Frontaal in WORM, met aandacht voor de woorden van Grote Gast Ronald Giphart: ‘In zijn rol van wijze, oude schrijver ging Giphart vervolgens onverstoorbaar in de leunstoel op het podium zitten en als een volleerd docent, met beurtelings klapjes en liefkozingen, leidde hij het overwegend jonge publiek naar de onweerlegbare constatering dat literatuur ondanks alle dromerijen ‘keiharde business’ is.’ Klik HIER voor de volledige recensie.

Was je erbij en wil je meer weten over Darko? Klik hier en geef mijn werk een duimpje. Was je er niet bij? Kom op 11 oktober!! De Grote Gast van die dag is Alex Boogers!

Hieronder de prachtige foto’s van Fred Ernst (de eerste foto) en Purdey van Dijke (overige foto’s).

 

2015 Frontaal 3

2015 Frontaal 7

2015 Frontaal 6

2015 Frontaal 4

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.