Webinar

‘Wat is een webinar?’ vroeg ik mijn vriend.

‘Een seminar online.’

‘Ja, duh. Maar hoe werkt het?’

‘Via een live stream.’

Ook dat had ik zelf al bedacht.

‘Maar als ik eraan meedoe, waar ben ik dan? In een studio? Met publiek? Of zit ik dan ook achter een laptop? Zie ik de mensen met wie ik praat ook live?’

‘Ja. Alleen de kijkers zitten achter hun laptop.’

Goed. Ik snap het. Kijken dus: op 5 oktober, Dag van de Leraar, doe ik mee aan een webinar. We praten natuurlijk over het lerarenregister, maar ook over vele andere zaken. De minister en staatssecretaris zijn er ook. Echt? Live? Via JOUW livestream, op JOUW laptop en bij mij in de studio. Klik hier en lees hoe je ook mee kunt doen met het interactieve deel. 

 

ocw-festival

 

Klik en lees over mijn boek in wording, Darko’s lessen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.