47.251 woorden

47251 woorden

 

En dan denk je: het is klaar. Het is de eerste versie van Darko’s lessen. En ik vind dat die eerste versie klaar is. Het verhaal is mooi, het is rond, het is AF.

Maar het is een verhaal van 47.251 woorden. Nu ga ik niet moeilijk doen, maar men vindt – ja, men vindt dat – dat een roman pas begint bij 50.000 woorden. Dan kun je je roman ook een novelle noemen, maar voor een novelle is het wel weer veel.

Maar kom op. Hier gaan we toch niet moeilijk over doen. Ik ben niet echt het type dat zich druk maakt om conventies. Dus.

Het is toch geweldig: het verhaal is mooi, het is rond, het is af. Ik ga het nog een keer volledig doorwerken deze week, maar dan is het klaar om aan de Kleine Club van Hooggeachte Proeflezers toegezonden te worden. En ik ben blij.

 

Lees meer over Darko’s lessen. Ik zoek nog steeds een uitgever! En met een duimpje voel ik me al enorm gesteund. Dus klik, lees en duim!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.