De tofste boekenclub leest Elfie Tromp!

Het allerleukste artikel over literatuuronderwijs werd geschreven door Bas Steman: hij vertelde in de Volkskrant hoe hij met puberzoon en vrienden boeken leest en bespreekt. Ze koken zelfs samen: ‘Wat als je straks een meisje uitnodigt, boeken hebt gelezen en tekst hebt, maar je kunt nog geen bal gehakt braden?’ (Lees zijn artikel hier!)

Stel, je vader is niet zo cool of analfabeet; of je bent de leeslijst lang voorbij, maar je wilt nog steeds gezellig kletsen over boeken… Dan moet je in Rotterdam bij de Bored to Death Book Club zijn. Ze organiseren van alles en nog wat, van een Young Adult Club tot een avond ‘Bored of Feminism?’ over Virginia Woolfs A Room of One’s Own. Maar dat moet je allemaal maar lezen op hun site, www.boredtodeathbookclub.com.

Nu moet je vooral snel Underdog van Elfie Tromp gaan lezen zodat je op woensdag 10 februari bij deze toffe boekenclub mee kunt praten over dit boek! Om het nog leuker te maken, is Elfie Tromp zelf aanwezig. En om het nog leuker te maken, is de locatie de nieuwe boekhandel Bosch&DeJong boekverkopers op Katendrecht. (Nóg leuker kan ik het niet maken!)

Lees meer of meld je aan op Facebook!

Elfie Tromp - Underdog


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.