Fenomenaal en in your face

Miguel Santos schreef een verbluffend mooie reactie op Darko’s lessen. Hij was een van de gelukkigen die het manuscript al mochten lezen, of anders geformuleerd: ik was zo gelukkig dat hij mijn werk wilde lezen.

‘Keiharde voorleesliteratuur zoals je het nog maar zelden tegenkomt. Geheel in de stijl van Van Dijks manier van voordragen. Heb je dat nog nooit meegemaakt? Zorg dat je haar een keer live ziet, fenomenaal en in your face.’

Zo begint het verslag, maar veel mooier is de analyse die volgt: ‘Darko, de arme ziel, verliefd op een vrouw die nog onhandiger is op dit gebied dan hijzelf. Maar wat een gevoel en overgave voor Janna. Mijns inziens wat elke (écht) verliefde man voelt (of hoort te voelen) maar niet weet te omschrijven. Laat staan uiten. Tot ik dit boek las.’

Het hele verslag kun je hier lezen. Meer reacties (‘Een verrassend einde. Smaakt naar meer’) lees je hier. En wanneer kan iedereen Darko’s lessen lezen??? Hopelijk snel!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.