Boek vindt uitgever!

In november verschijnt mijn debuutroman Darko’s lessen bij Uitgeverij Douane. (Enkele gelukkige lezers hebben al met Darko kennisgemaakt, lees hier hun reacties.)

Ik ben erg gelukkig en trots dat dit harde Rotterdamse verhaal over de onmogelijke liefde tussen Janna & Darko straks voor iedereen te lezen is.

Zo’n 1,5 jaar geleden was ik in Belgrado, Servië, geboorteland van mijn personage Darko. Ik vind het heel tof dat ik dat verhaal niet alleen voor mezelf houd. Het is niet alleen mijn verhaal: het is het verhaal van eeuwenlange migratie in Europa waar wij geen benul van hebben, van de melting pot die ging schiften, van liefde en afscheid in steden en landen waar de meesten van ons nog geen zongebruind zomerslippervoetje zullen zetten – en dat is oké, maar lees die verhalen op z’n minst.

Novi Sad, Servië.

 

Ik heb jullie nog zo veel te vertellen, en ik ben blij dat ik een uitgever heb gevonden waar het goed voelt en waar het straks goed lezen wordt. Wordt vervolgd. 🙂

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.