Flawless Fiction

Dit seizoen deed ik mee aan ‘The Fellowship of Flawless Fiction’. (Het is altijd goed om je bij Groepen Met Hoofdletters aan te sluiten.) De schrijfclubavonden waren gezellig en de feedback was erg eh… duidelijk.

De Fellowship is: ‘Een schrijfgroep voor ambitieuze schrijvers vanaf 30 jaar, die op zoek zijn naar tekstuele (en emotionele) ondersteuning. In The Fellowship of Flawless Fiction werk je zelfstandig aan je eigen korte verhalen, roman of ander fictief werk.’ Komend seizoen is Simone van Hulst de schrijfdocent in deze groep. Je kunt je nog aanmelden tot 22 augustus (er zijn ook andere cursussen).

En aan het eind van de reeks lees je dan voor uit eigen werk. Als je durft – niets moet.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.