Darko – in de Boekenstroom (15/11)

Op woensdag 15 november ben ik te gast in het radioprogramma Rijnmond Nu! Elke werkdag word je bij Rijnmond Nu door Ruud de Boer bijgepraat over het laatste nieuws en de achtergronden. En regelmatig komt recensent Alek Dabrowski daar een uur vullen met boekenpraat en op 15 november doe ik daar dus aan mee, zodat ik kan vertellen over Darko’s lessen.

Ik schuif aan tussen 6 en 7 (’s avonds, godzijdank!). Luister hier live naar Radio Rijnmond.

Nog een tipje van de sluier: we praten niet alleen over mijn boek, maar bijvoorbeeld ook over Wees onzichtbaar van Murat Isik. Een aanrader!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.