Darko – terugblik boekpresentatie

Darko 12

 

Wauw, wat is het bijzonder om een boek te lanceren. (Raar, dat ook. Ik ben nog altijd schrijver, geen presentator.) Ik prijs mezelf gelukkig dat er zo veel mensen waren die nieuwsgierig waren naar Darko’s lessen, dat er zo veel mensen waren om mij persoonlijk te feliciteren met dit boek. Er volgen vast nog meer foto’s, maar dit is een eerste indruk voor wie er was of wie er graag had willen zijn.

Na een inleiding van Daniël Dee (redacteur Uitgeverij Douane) las ik het hoofdstukje ‘De Zorgans’ voor, waarin Darko als kleine jongen in Belgrado voor het eerst kennismaakt met de ‘Amerikaanse donder’. Alex Boogers gaf daarna een paar goede schrijverstips voor mij; zo zei hij dat je sowieso moet ontkennen dat je uit Vlaardingen komt. Maar daar kom ik dus ook helemaal niet vandaan. Tot slot reikte ik het eerste exemplaar uit aan Vera, mijn eerste fan.

Darko’s lessen is NU verkrijgbaar bij elke ‘zichzelf respecterende boekhandel’ – niet mijn woorden, maar het is natuurlijk wel zo. Als je ook respect hebt voor de boekhandel, zoek je online de boekhandel uit de buurt (Van Gennep bijvoorbeeld) en niet de bolle meneertjes.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.