Darko – stuur een kaartje!

Deze kaarten vinden binnenkort hun weg naar boekhandels, cafés en brievenbussen. En het zijn nog maar de eerste twee, er volgen er nog meer… Absolute collector’s items, schaamteloze promotie en gewoon lollig; deze kaarten moet je hebben.

Hoe kom je er dan aan? Natuurlijk neem ik stapels kaarten mee naar optredens en signeersessies. Je hoeft me alleen maar uit te nodigen. En heeft jouw favoriete boekhandel een mooie plek voor deze kaarten? Of werk je bij zo’n geweldige boekhandel? Laat het even weten via het contactformulier.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.