Geef me nou een man

In de tijden dat wij geen man in huis hadden, kon je haar horen zuchten in de keuken, ‘God, geef me nou een man, geef me nou een man.’ En als je vroeg waarom, dan zei ze: ‘Dan had ik nooit een trapje nodig.’

Op de prachtige website van boekhandel Athenaeum kun je een stukje uit Darko’s lessen lezen. In het fragment vertelt hoofdpersoon Darko iets over zijn moeder,  Marina. Darko’s ouders komen uit voormalig Joegoslavië, Servië. Dat heeft vooral de levens van zijn ouders bepaald, maar Darko kent de verhalen over de oorlog uiteraard ook.

Lees het volledige fragment en bestel het boek direct online!

MichelleVanDijk_DarkosLessen_Voorzijde


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.