Uit de archieven: gescheiden slapen

Voor een nieuwe en grootse en ook biografische roman duik ik in de archieven. Ik lees alles terug, van dagboeken tot schoolkrantbijdragen. Die teksten gebruik ik niet opnieuw, alles wat ik vroeger beleefde past niet letterlijk in een roman; ik haal alleen het gevoel terug.

En dan kom je soms gekke dingen tegen. Hier een brief voor deelname aan een literair optreden op Lowlands (afzenders: Ernest van der Kwast en Erik Brus). Uit de hieronder toegevoegde fotokopie blijkt dat ik in 2000 een zekere reputatie had, overigens uitsluitend gebaseerd op mijn literaire werk, niet op de werkelijkheid, ik zeg het maar even:

 

N.a.v. de verhalen van Michelle is besloten om zoveel mogelijk gescheiden te slapen.

 

 

 


Een reactie op “Uit de archieven: gescheiden slapen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.