#boekzoektuitgever

Morgen krijg ik een stapel boeken binnen. Ik heb altijd gezegd: ‘Het is pas een boek als het in de winkel ligt,’ en dat vind ik nog steeds. Maar ook een manuscript dat nog niet officieel in de winkel ligt, mag er mooi uitzien. Daarom is er nu een ‘showscript’ van Darko’s lessen in zeer beperkte oplage. Zo kunnen enkele lezers al kennismaken met Darko.

Ralf Emmerich – je kent ‘m misschien van de cover van Reisideeën, of als de man met wie ik samenwoon – maakte een ontwerp voor ‘Darko’. Ik ben er ontzettend blij mee – met inhoud en omslag! Nu mag Darko de wereld in.

Maar ik zei het al, dit manuscript is nog maar een proefversie voor enkele gelukkige lezers, voor m’n beste vrinden en m’n moeder, voor enkele fans die vanaf uur nul al een #duimpjevoordarko gaven. Voor de rest van de wereld heb ik toch echt een uitgever nodig. Dus met deze proefversie start ook #boekzoektuitgever. Je leest erover op de pagina ‘Darko’s lessen‘. Ik hoop dat de eerste lezers snel laaiend enthousiast zijn en daar hun reacties plaatsen.

En de rest van de wereld… nog even geduld.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.