Slikken en glimlachen – A Mic of One’s Own

Vrijdag 20 april las ik voor in Adem Inn, bij A Mic of One’s Own. Mijn column is een iets bewerkte versie van een ouder blogbericht, Slikken en glimlachen, over het gastvrouwsyndroom en over mannen en vrouwen en literatuur.

In deze fantastische Adem Inn kom ik vaker om voor te lezen en je kunt er ook heerlijk luisteren en zelf lezen of over boeken (en andere zaken) praten. Helemaal geweldig is dat op 27 juni, wanneer het gaat over Darko’s lessen . Mis het niet, gratis entree, altijd een goede sfeer! (En anders ook heel leuk: op 18 mei cringe reading, leessessie uit oude dagboeken; 31 mei, Ode aan het niet-reizen; 15 juni, Read to me.)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.